Subnavigatie

X

Laat je foto’s vereeuwigen met eigen telefoonhoesjes

Er worden tegenwoordig tientallen foto’s per dag gemaakt. Hoe leuk zou het zijn als je deze foto’s in telefoonhoesje kunt verwerken? Je kunt zo’n telefoonhoesje voor jezelf laten maken, maar kunt het ook als cadeau doen aan je familie, vrienden of kennissen. Het is weer eens wat anders dan zo’n bosje bloemen of luchtje. Zo deel je onvergetelijke momenten met elkaar die je terugziet op het telefoonhoesje. 

 

Hoe maak je een telefoonhoesje?

Je zou denken dat het wel wat ervaring nodig heeft om een telefoonhoesje te laten maken. Maar niets is minder waar, en het is juist heel eenvoudig. Het enige wat je moet doen is het telefoonmodel uitkiezen waar je het hoesje voor wilt hebben en je favoriete foto uploaden. Zorg er hierbij wel voor dat de foto in goede kwaliteit is. Zodra de upload voltooid is kan je het hoesje bekijken en eventueel nog aanpassen als dat nodig is. Voor de meeste telefoonhoesjes geldt dat er verschillende soorten hoesjes zijn. Dan kan je denken aan softcase, hardcase en wallet case. Het is nog nooit eerder zo makkelijk geweest om je eigen telefoonhoesje te maken.

 

Zelf je eigen telefoonhoesje maken

Zo’n telefoonhoesje is dus heel leuk voor jezelf, maar kan ook heel leuk zijn voor anderen. Het past perfect bij een vaderdag cadeau of moederdag cadeau of als origineel vrienden cadeau. Zo’n onvergetelijke foto die je maakte kun je nu vereeuwigen in een telefoonhoesje, hoe mooi is dat? Je kunt wel stellen dat de mogelijkheden om je een eigen telefoonhoesje maken oneindig is en af te stellen op als jouw wensen. Een eigen telefoon hoesje maken is leuk als cadeau, maar bedenk ook dat het heel handig kan zijn voor zakelijk gebruik. Zo kan je iedereen van de zaak een telefoon meegeven die uniek en afgestemd is op het bedrijf. Bedruk het logo op de telefoonhoesjes en je hebt je telefoon helemaal in eigen bedrijfsstijl. Een prachtig visitekaartje.

 

Een telefoonhoesje is zeer uniek

Je kunt wel stellen dat er elke dag wel iets is om te vieren. Dat wil je graag vastleggen op beeld en vandaar dat onze telefoons dan ook honderden al niet duizenden foto’s tellen. Elk moment wil je vastleggen. Leuke momenten met vrienden of familie of momenten met je geliefde zijn ideaal om vast te leggen. Veel van deze unieke momenten vervallen tussen alle andere foto’s. Maar met een telefoonhoesje laten maken zorg je er juist voor dat deze unieke momenten vereeuwigt. Case24.com telefoonhoesjes zorgen voor deze vereeuwiging.

 

Dit vind je misschien ook leuk