Subnavigatie

X

Hoe en waarom draag je een t-shirt onder je overhemd? 

Je hoort het vast wel eens, mannen die een t-shirt onder hun overhemd dragen. Bij mannen die hiermee de mist in gaan is het zelfs zichtbaar. Maar waarom dragen ze eigenlijk een t-shirt onder hun overhemd en hoe kun je onzichtbaar een t-shirt onder je overhemd dragen? Je leest het in dit blog. 

 

Waarom zou je een t-shirt onder je overhemd dragen?

Het dragen van een t-shirt onder je overhemd heeft veel voordelen. Zo neemt het t-shirt zweet op, zodat er geen zweetplekken in het overhemd ontstaan. Ook blijft je overhemd langer fris, doordat er minder contact tussen het overhemd en de huid is. Daarnaast voorkomt het dragen van een t-shirt onder een stijf overhemd dat het overhemd gaat schuren en er huidirritatie ontstaat. Draag je een t-shirt onder een wit overhemd? Dan voorkom je dat het overhemd doorschijnt en er dingen zichtbaar worden die je liever niet aan de wereld laat zien, zoals je borsthaar of tepels. Ook kan het dragen van een t-shirt onder je overhemd helpen om een buikje te verbergen en je lichaam er strakker uit laten zien. Dan moet je het echter wel goed doen en het juiste t-shirt onder je overhemd dragen! 

 

Tips voor het dragen van een t-shirt onder je overhemd

Wil je een t-shirt onder je overhemd dragen? Zorg er dan voor dat je een t-shirt kiest met de juiste pasvorm; het moet strak aansluiten op je lichaam, maar niet gaan knellen. Een goed voorbeeld hiervan zijn schiesser t-shirts, deze sluiten perfect aan op je lichaam zonder dat er lelijke randen ontstaan wanneer je ze onder een overhemd draagt. Kies daarnaast voor een t-shirt met v-hals, zo voorkom je dat het t-shirt zichtbaar wordt wanneer je een knoopje (of twee) open doet. Zorg er altijd voor dat je kiest voor een t-shirt van kwaliteit met een voldoende ademende stof. Daarnaast is het belangrijk dat je kiest voor een t-shirt met een long fit. Door te kiezen voor een long fit t-shirt, kun je het t-shirt in je broek doen en voorkomen dat het t-shirt gedurende de dag omhoog kruipt, waardoor er lelijke randen kunnen ontstaan. Ten slotte is het belangrijk dat je kiest voor een t-shirt kiest in een kleur die dicht bij je eigen huidskleur ligt. Zo voorkom je dat het t-shirt zich gaat aftekenen onder een doorschijnend overhemd, omdat het contrast tussen het t-shirt en je eigen huidskleur te groot is. 

 

Dit vind je misschien ook leuk