Subnavigatie

X

Verschillende soorten hoesjes voor de iphone 13

Telefoonhoesjes zijn er in verschillende soorten en maten. Voor een hoesje iphone 13 heb je keuze genoeg. Vaak kiezen mensen voor hetzelfde soort hoesje als ze bij hun vorige telefoon hadden. Maar heb je al eens alle opties bekeken? Welke type hoesjes zijn er allemaal te krijgen? En wat maakt ze anders dan de rest?

Book cases

Book case hoesjes beschermen zowel de voor- als de achterkant van de telefoon. Je kunt het hoesje openvouwen als een soort boek. Aan de linkerkant is er vaak ruimte om pasjes op te bergen, aan de rechterkant zit de telefoon bevestigd. Om het hoesje gesloten te houden zit er meestal een magnetisch klipje op het hoesje. Deze hoesjes worden vooral gekozen door mensen die hun telefoon en portemonnee niet apart willen meeslepen. Deze hoesjes zorgen voor de ideale combinatie.

Back cases

De meeste hoesjes zijn back cases, dit zijn hoesjes die alleen de achterkant en zijkanten van je telefoon beschermd. Meestal kopen mensen deze hoesjes dan ook in combinatie met een screenprotector. De screenprotector zorgt ervoor dat ook de voorkant van de telefoon beschermd blijft. Back cases zijn in heel veel verschillende soorten materialen. Je hebt ze van hard materiaal, maar ook van materiaal wat meebuigt zoals siliconen hoesjes. Voor een hoesje iphone 13 pro max case is zo’n siliconen hoesje erg populair omdat Apple hier als eerste mee kwam. In de tijd van de iphone 5 was dit een enorme trend en kocht men die in de gekste kleuren en patronen. Die trend begint nu weer een beetje op te spelen.

Hoesjes met koord

Dit hoesje, vooral bekend gemaakt door influencers, is een back case hoesje met aan de onderkant 2 ringetjes. Door die ringetjes zit een koord die je om je schouder kunt doen. Zo is je telefoon een soort handtas. Het koord is bedoeld voor vrouwen die vaak met hun telefoon in de hand lopen. Zoals algemeen bekend hebben vrouwen broek kleinere zakken dan mannen broeken, tegenwoordig zijn de zakken zo klein dat het huidige formaat telefoon er niet in past. Dan nog niet te spreken over de zomerse outfits waar helemaal geen zakken inzitten. Door middel van een iphone 13 pro hoesje met koord is dit opgelost en hoef je ook niet een hele handtas mee te sleuren met allerlei spullen die je waarschijnlijk toch niet nodig bent. Het hoesje is natuurlijk voor dagelijks gebruik, maar zeker voor een dagje pretpark of een festival is het een uitkomst.  

 

Dit vind je misschien ook leuk