Subnavigatie

X

Met een doorlopende reisverzekering ga je gerust op vakantie

Ga je graag op vakantie en doe je dat minimaal 2x een week per jaar? Dan is een doorlopende reisverzekering ook voor jou een goed idee. Je hoeft je, wanneer je een doorlopende reisverzekering afsluit, geen zorgen meer te maken over dat je niet verzekerd op vakantie zou gaan. Een reisverzekering is sowieso verstandig, een doorlopende reisverzekering is alleen maar een stuk gemakkelijker. Het afsluiten van een reisverzekering schiet er nog wel eens bij in. Zeker wanneer het om een last-minute vakantie of zakenreis gaat. Je hebt dan al zoveel te regelen dat een telefoontje naar de verzekeringsmaatschappij snel vergeten wordt. Met een doorlopende reisverzekering ben je altijd goed verzekerd als je op reis gaat.

Is een doorlopende reisverzekering alleen voor reizen naar het buitenland?

Een doorlopende reisverzekering is zeker niet alleen voor reizen naar het buitenland. Ook voor een vakantie in Nederland, al is het maar een weekendje of midweekje, is een reisverzekering zeer aan te raden. Natuurlijk geldt in Nederland je Nederlandse zorgverzekering, maar wat nu als je koffer wordt gestolen of wat als je portemonnee gerold wordt? Dan is het wel zo fijn dat je kunt terugvallen op dé verzekering die daar speciaal voor bedoeld is. Bij een reis naar het buitenland kun je kiezen voor extra aanvullingen op je doorlopende reisverzekering. Je vindt alle, uitgebreide, informatie online.

Ga je niet op vakantie maar wel je huis verbouwen?

Ook dan is het verstandig om een goede verzekering af te sluiten. Natuurlijk heb je, bij een eigen huis, al een opstalverzekering en heb je, als het goed is, ook al een inboedelverzekering afgesloten. Een rechtsbijstandverzekering afsluiten is wel verstandig. Je sluit deze verzekering dus af voor je juridische problemen hebt. Een conflict met een aannemer is dan beter aan te gaan. Niet dat je ervan uitgaat dat dat gebeurt, maar voorkomen is beter dan genezen.

Waarom zou je een rechtsbijstandverzekering afsluiten?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om, als er een conflict ontstaat, zelf op zoek te gaan naar een advocaat. Het voordeel van een rechtsbijstandverzekering is dat je deze 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt benaderen. Er is altijd een advocaat beschikbaar die jouw zaak kan oppakken. En dan is er ook nog het financiële voordeel. Zelf een advocaat inschakelen is ontzettend duur, met deze verzekering zijn deze kosten gedekt. Je kunt dus met een gerust hart advies vragen over hoe te handelen bij een conflict of om je zaak uit handen te geven.

 

Dit vind je misschien ook leuk