Subnavigatie

X

Kleed je terras aan met horeca terrasstoelen gebruikt

Nu de horeca weer volledig van het slot is gegaan, net als de rest van de wereld, is het weer tijd voor jou, als horeca-ondernemer om je zaak weer eens een boost te geven. Dit kun je doen door nieuwe horeca stoelen in je zaak te zetten, maar ook door horeca terrasstoelen gebruikt aan te schaffen. Hoe je komt aan die horeca terrasstoelen gebruikt? Door ze online te bestellen. Het aanbod is nu enorm. Dit heeft een nare oorzaak: veel horeca-gelegenheden hebben de hele corona-ellende helaas niet overleefd. Het kan dus zijn dat de horeca terrasstoelen gebruikt maar een deel van een seizoen zijn gebruikt. Je kunt er dus op vertrouwen dat ze zo goed als nieuw zijn.

Horeca terrasstoelen gebruikt maken dat je klanten langer blijven zitten

En dus dat ze meer bestellen. Wanneer je klanten comfortabel zitten op de horeca terrasstoelen gebruikt is de kans groter dat ze langer blijven. Zitten je klanten niet fijn? Dan kan je menu nog zo goed zijn, de kans is dan weer heel groot dat ze eerder opstappen dan ze bij andere gelegenheden doen. De aanschaf van horeca terrasstoelen gebruikt is dus een goede investering voor je bedrijf. Zorg er dan ook direct voor dat je tafeltjes er goed bij passen en dat ze niet wiebelen.

Hoe maak je het je klanten naar de zin?

Om te beginnen is het belangrijk dat je klanten zich welkom voelen op jouw terras. Zorg dat er al snel iemand bij het tafeltje staat om de mensen te begroeten en alvast een drankje op te nemen. Vergeet ook de hond niet te voorzien van een bakje water. Hoe langer je wacht, hoe groter de kans is dat je klanten weer opstappen en doorlopen naar het volgende terras. Ook is het belangrijk dat je met een goede kaart kunt komen. Wil je graag dat je klanten lekker lang blijven zitten? Dan kun je de stoelen nog comfortabeler maken door er fijne kussens in te leggen.

Wordt het 's avonds wat kouder?

Dan is het een goed idee om fleecedekens bij de hand te hebben. Ook een heater aan je pand kan een groot verschil maken. De fleecedekens moeten wel altijd fris ruiken en dus zul je ze regelmatig moeten wassen. Door het materiaal zullen de dekens snel drogen en je kunt ze al snel weer gebruiken. Zit er een vlek in die er niet uitgaat? Dan doe je de fleecedeken weg. Want hoe fris de deken ook ruikt, op vlekken knappen mensen af.

Dit vind je misschien ook leuk