Subnavigatie

X

Hoe maak je het opbouwen op de camping gemakkelijk?

Ga je wel eens op vakantie naar de camping met een caravan? Vaak heb je dan ook te maken met een voortent. Deze is vaak het moeilijkste om op te zetten. Omdat je met van die stokken aan de slag gaan en niet altijd een gebruiksaanwijzing bij. Toch wil je de voortent niet missen. Zonder voortent kun je namelijk niet in de regen of winderige dag buiten zitten. Dat zou zonde zijn, want dan zou je op mindere dagen de hele tijd binnen moeten overleven. Maar niet getreurd. Er is namelijk een geniale uitvinding, die steeds populairder wordt, wat je zal helpen om de voortent binnen enkele ogenblikken op te zetten. Deze uitvinding heet een opblaasbare voortent. Ben jij benieuwd wat het inhoudt en waar je deze geweldige uitvinding kan vinden? Lees dan verder.

Wat is een opblaasbare voortent?

Een opblaasbare voortent is voortent waarbij geen stokken aan te pas komen. De tent heeft luchtslangen die gevuld worden. Deze slangen zorgen ervoor dat de opblaasbare voortent stabiel staat.

De opblaasbare voortent is veel sneller met op- en afbouwen. Je hoeft alleen maar de buizen leeg te laten lopen wanneer je een opblaasbare voortent wilt opruimen. Bovendien is een opblaasbare voortent storm-proof. Je hoeft niet bang te zijn dat je opblaasbare voortent de lucht invliegt zodra het harder gaat waaien.

Waar kun je een opblaasbare voortent halen?

Er zijn veel verschillende sites die opblaasbare voortenten aanbieden. Een van die sites is stassar. Bij stassar verkopen ze diverse soorten opblaasbare voortenten. Deze zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar.

Ook kun je bij stassar terecht voor ander kampeerspullen en/of zwembadspullen. Ook kun je denken aan toebehoren van bijvoorbeeld zwembadpompen, filters of waterluchtbedden. Stassar is namelijk een kampeerwinkel. Er is bij stassar een groot productassortiment voor kamperen met de tent of de caravan.

Wanneer je een echte camping-ganger bent en dit het liefste doet in een caravan, kun je ervoor kiezen het opbouwen jezelf gemakkelijker te maken. Dit kun je doen door middel van een opblaasbare voortent. Een opblaasbare voortent is veel sneller in het op- en afbouwen. Ook hoef je zelf niet echt werk te verrichtten tijdens het opzetten. Dit komt doordat er slangen aan de voortent zitten die hem automatisch opblazen. Echter hoef je niet bang te zijn dat je voortent wegwaait. De opblaasbare voortent is trouwens storm-proof. Een opblaasbare voortent kun je bij stassar kopen. Ook heeft stassar een assortiment waarbij veel keus is in kampeerartikelen.

 

Dit vind je misschien ook leuk