Subnavigatie

X

Een soort raambekleding kiezen 

Als je net een nieuwe woning hebt gekocht of je gaat een nieuwe woning huren, dan moet je de woning ook inrichten. Het is dan ook de bedoeling dat je de ramen van je nieuwe woning voorziet van prachtige raambekleding. Het is alleen vrij moeilijk geworden om een soort raambekleding te kiezen aangezien het aanbod met de dag groter word. Hier vind je enkele soorten raambekleding die wellicht bij jouw inrichting passen. 

Gordijnen kunnen je interieur een boost geven

Vrijwel iedereen in Nederland heeft gordijnen voor de ramen hangen en dat is zeker niet gek. Gordijnen zijn vrij simpel, maar zien er wel prachtig uit en vrijwel alles is mogelijk als het om gordijnen gaat. Er zijn namelijk tienduizenden verschillende ontwerpen verkrijgbaar dus de kans is enorm groot dat je ook gordijnen vindt die bij de inrichting van jouw nieuwe woning passen. Houd er wel rekening mee dat gordijnen zoals linnen gordijnen op maat gemaakt moeten worden. Dit houd niet in dat de gordijnen opnieuw ontworpen moeten worden naar jouw eisen, maar dat ze verkort worden zodat ze precies passen. Het is namelijk niet mooi als je gordijnen op de grond hangen.

 

Jaloezieën zijn in verschillende situaties zeer geschikt

De term jaloezieën zal je wellicht niet veel zeggen en dat is zeker niet vreemd. Jaloezieën zijn namelijk de laatste jaren enorm in opkomst en je komt ze eigenlijk alleen tegen in woningen met een moderne uitstraling of inrichting. Als je kiest voor jaloezieën, dan is het enorm belangrijk dat je deze op maat laat maken. Dit houdt wel in dat ze opnieuw geproduceerd moeten worden want elk raam is verschillend. Je wilt namelijk wel dat de jaloezieën de ramen volledig bedekken want anders heeft het aanschaffen van jaloezieën weinig zin. Jaloezieën zijn goed te combineren met hangende gordijnen. Jaloezieën hang je namelijk op aan het kozijn en gordijnen kan je ophangen aan het plafond. Houd er wel rekening mee dat jaloezieën zeer prijzig kunnen zijn, vooral als deze op maat gemaakt moeten worden. 

 

Raamdecoratie 

Het komt niet vaak voor, maar als jij de ramen van je woning eentonig en saai vindt, dan kan je er ook voor kiezen om raamdecoratie aan te brengen. Raamdecoratie zijn vaak stickers en er is dan vrijwel alles mogelijk. Er zijn namelijk duizenden verschillende stickers die je op het raam kan plakken en ook kan je raamdecoratie op maat laten maken. 

Dit vind je misschien ook leuk