Subnavigatie

X

Danku Sinterklaasje!

De zomer is nog niet eens voorbij en we snappen dat je er misschien nog niet aan moet denken, maar sinterklaas staat alweer bijna voor de deur! Bijna?! Nou vooruit, je hebt nog wel even. Máár wil jij goed voorbereid zijn op sinterklaas 2022 en je collega’s of kids verrassen met een origineel schoencadeautje? Dan is het goed om er dit jaar op tijd bij te zijn. Sint cadeautjes zijn er in allerlei soorten en maten. Ben jij op zoek naar cadeautjes voor heel je bedrijf? Lees dan snel verder!

Bestel al je Sint cadeautjes snel en gemakkelijk online!

Online kun je als bedrijf zijnde gemakkelijk en snel al je Sint cadeautjes bestellen. Zo zijn er verschillende groothandels die Sint pakketten hebben samengesteld in verschillende categorieën. Denk aan pakketten speciaal afgestemd op scholen, kleine bedrijfjes of juist voor grotere ondernemingen. Voor iedereen is er wel een pakket dat bij hem of haar past. Voor de snoepkonten zijn er Sint pakketten vol met strooigoed sinterklaas. Denk aan pepernoten, kruidnoten, speculaas, speculaaspoppen, banketletters, banketstaven, chocoladeletters, marsepein en heel veel fairtrade chocolade. Hier maak je vaak iedereen wel blij mee! Kinderen, maar ook de volwassenen onder ons. Daarnaast zijn er pakketten met cadeautjes zoals gepersonaliseerde mokken, (kaart) spelletjes, etc. Die vallen vaak onder een wat hogere prijscategorie. Voor ieder budget kun je bij de groothandel terecht. De website is duidelijk en overzichtelijk om het jou zo makkelijk mogelijk te maken om het juiste pakket te kiezen voor jouw zaak.  Wanneer je online een pakket bestelt kun je kiezen wanneer je deze graag geleverd wilt hebben. Zo worden de pakketten pas in de week van Sinterklaas geleverd en blijft het voor iedereen een verrassing wat je hebt besteld. Wil jij je logo of een tekst op je cadeautje? Dat kan zeker! Met een foto, logo, gedicht of andere tekst maak jij je Sint cadeautje extra persoonlijk, waardoor deze extra leuk is om te ontvangen.

klein gebaar met een groots effect

Het is óók mogelijk om pakketten te bestellen die door de brievenbus passen. Zo verras jij je collega’s bij hen thuis en weet je zeker dat iedereen zijn of haar cadeautje ontvangt. Doordat het pakket door de brievenbus past, heb je te maken met lage portokosten. Wel zo fijn! Wil jij je collega’s vaker verrassen dan alleen met Sinterklaas? Ook dan vind je online verschillende verrassingspakketten met diverse thema’s. Denk hierbij aan Kerst, Pasen, borrelpakketten, zomerpakketten of pakketten voor andere speciale dagen. Voor iedere feestdag of speciale gelegenheid een passend geschenk. Ook is het mogelijk om tijdens een bedrijfsfeest jouw logo te laten afdrukken op bijvoorbeeld pralines of een mooie wijnfles.

Dit vind je misschien ook leuk