Subnavigatie

X

Voel de warmte met Nederlands jassenmerk Airforce

Airforce is een kledingmerk dat zich voornamelijk concentreert op winterjassen en zomerjassen. Dit merk is niet voor niets zo populair geworden mede door de hoogwaardige kwaliteit dat ze in hun producten verwerken. Koop je een Airforce jas dan heb je garantie op kwaliteit voor een schappelijke prijs. Vooral in de winterperiode worden deze iconische jassen veel gedragen, maar dit merk heeft ook genoeg zomerjassen binnen de collectie.

 

Hoe is Airforce ontstaan?

Airforce heeft een oranje kleurtje, omdat dit merk ontstaan is in Zandvoort. Het bedrijf wordt gerund door een hele familie en die sfeer en warmte straalt zich uit als je het bedrijfspand in Zandvoort binnenkomt. En dat is nu precies wat deze familie wil uitstralen naar hun doelgroep. Uiteraard is het gevoel van warmte en saamhorigheid nooit helemaal te verwerken in kleding, maar dit merkt poogt dat wel te doen door de jassen extra warm te maken en van de hoogste kwaliteit te maken. Dat is Airforce heel goed gelukt als je kijkt naar hoe populair het merk is.

 

De uitgebreide collectie van Airforce

De collectie van Airforce focust zich dus veelal op winter- en zomerjassen. Dat is waar dit merk mee is groot geworden en worden het best verkocht. Maar je vindt niet alleen jassen binnen de collectie van Airforce jas heren en dames. Daarnaast bieden zo ook allerlei andere soorten kledingstukken aan zoals shirts, truien, shorts en broeken. Het mooie is dat ze zelfs in de zomer zwembroeken aanbieden. Zijn de jassen van hoogwaardige kwaliteit, ook van de andere kledingstukken kan je hoge kwaliteit verwachten. Airforce is heel simpel te herkennen aan het logo in de vorm van een ster of tekst.

 

Hoe vallen de jassen van Airforce?

Airforce biedt verschillende soorten parka jassen aan. Parka betekent simpel uitgelegd een jas met capuchon die meestal is afgewerkt met een bont gelijkend materiaal. Zo zit er bij Airforce door de diverse modellen jassen voor iedereen wel een geschikte jas tussen. Dat is mogelijk één van de reden waarom Airforce jassen ook zo populair zijn onder de consument. Zo kan je kiezen voor een smaller model jas zoals de Slimfit Parka of Tailor Made Parka. Of maak de keuze voor een rechter model zoals de Classic Parka. Als je niet zeker bent van hoe de jas valt dan kan je altijd bij de webshop navragen hoe dat zit. De meeste webshops geven het gelijk aan bij de productomschrijving. Ben je in de winkel kan je de jas uiteraard zelf passen. 

 

Dit vind je misschien ook leuk