Subnavigatie

X

Neodymium magneet

Wanneer je een magneet nodig hebt met een hoge trekkracht, is het aan te raden om een neodymium magneet aan te schaffen. Deze magneten zijn, ondanks hun moeilijk uit te spreken benaming, bij heel veel verschillende toepassingen in te zetten en zijn ook wel bekend als supermagneten. Zelfs de meeste kleine magneten behouden een verbluffend hoge trekkracht. Vele industrieën gebruiken deze magneten, denk aan de meubelindustrie, installatiebouw of de interieur- en standbouw. Maar niet alleen voor grotere industrieën of bedrijven zijn deze magneten te gebruiken. Ook als je een doe-het-zelfproject hebt waar je een magneet voor nodig hebt kun je deze neodymium magneet zeer goed gebruiken. Doordat een neodymium magneet een flexibele, stabiele en bovenal eenvoudige werking heeft kun je een prachtige, niet zichtbare, bevestigingsoplossing creëren. Naast de toepassingen voor het klussen of voor de grotere bedrijven is het ook heel goed te gebruiken voor thuisoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van je gereedschap of messen in de keuken! En heb je geen metalen ondergrond om de magneet zijn werk te laten doen? Dan kun je heel simpel een extra poolplaat aanschaffen om zo de neodymium magneet zijn werk te laten doen.

Magneten kopen

Voor magneten kopen is het belangrijk dat je bij een gespecialiseerd bedrijf aanklopt dat jou precies kan vertellen wat je nodig hebt. Je vindt dan een zeer uitgebreid assortiment aan magneten en je vindt altijd het juiste materiaal dat je zoekt. Dat is ook niet gek, want met de vaak jarenlange ervaring die aanwezig is kun je geholpen worden in de keuze van alle soorten magneten die te verkrijgen zijn. Met een groot team van deskundigen is er altijd iemand om je te helpen om de juiste keuze te maken bij het magneten kopen. En het maakt niet uit of je particulier bent of een bedrijf, er wordt altijd naar de beste oplossing gekeken. Via een professionele webshop kun je heel eenvoudig alle magneten bekijken en lezen wat de specifieke eigenschappen van deze magneten zijn. Ook kun je direct zien wat de prijzen zijn en uiteraard kun je direct je bestelling plaatsen. Via verschillende categorieën kun je makkelijk zoeken naar dat wat je echt nodig hebt. Of het nu potmagneten, magneetbanden, magneetfolie, magneettape of vismagneten zijn: je vindt het gegarandeerd. Magneten kopen kan niet gemakkelijker!

Snelle levering

Wanneer je een bestelling hebt gedaan wordt deze meestal binnen twee werkdagen bij je thuis of op kantoor bezorgd. Zo kun je snel weer met je werkzaamheden of je doe-het-zelf klus aan de slag! En is je product niet goed? Dan wordt er uiteraard voor gezorgd dat je alsnog de juiste geleverd krijgt.

Dit vind je misschien ook leuk