Subnavigatie

X

De beste manieren om aan extra geld te komen

In deze dure tijden kan iedereen wel wat extra geld gebruiken. Zoek jij een goede manier om extra geld te verdienen? Dan is dit de juiste blogpost voor jou! In deze blogpost worden veel opties met je besproken. Zo zit er altijd wel iets bij dat je gemakkelijk kunt combineren met je huidige situatie.

Verkoop oude spullen

Heb jij veel spullen waar je niets meer mee doet? Verkoop deze dan! Het kost best wat tijd om ze uit te zoeken, maar wanneer je dit eenmaal hebt gedaan, ben je blij met de extra ruimte die je opeens hebt! Ook kunnen oude spullen je vaak nog best wat geld opleveren. Kijk bij het sorteren goed welke spullen weggegooid moeten worden en welke nog verkocht kunnen worden. Stel jezelf bij elk product de vraag: zou ik dit kopen? Zo weet je wat weg moet en wat je op marktplaats of Vinted kunt zetten. Om de prijs te bepalen, kun je het beste even zoeken op het artikel. Wat vragen anderen er bijvoorbeeld voor en is er dan vraag naar? Op deze manier ben je zeker van een snelle verkoop!

Ook kun je eens door je sieraden gaan en je oude sieraden verkopen. Wanneer ze van puur goud of zilver zijn, kun je dit doen bij speciale winkeltjes die aan de inkoop van goud en zilver doen. Je krijgt vaak een bedrag uitbetaald dat wordt berekend aan de hand van het gewicht van je sieraden. Wil jij het geld wat je voor je oude sieraden ontvangt weer investeren? Dan kun je een zilveren munt kopen. Deze kun je later een stuk makkelijker verkopen dan losse sieraden.

Helpende hand in de buurt

Ook kun je mensen in je eigen buurt helpen tegen een vergoeding. Zo kun je bijvoorbeeld van je huis een pakketpunt maken. Ideaal als je bijvoorbeeld thuis werkt en genoeg ruimte hebt. Ook kun je ervoor kiezen om schoonmaakdiensten aan te bieden voor mensen die wel een helpende hand kunnen gebruiken. Je kunt dingen op de post doen voor mensen die slecht ter been zijn, de boodschappen voor ze doen of denk aan het uitlaten van de honden. Daarnaast kun je je inschrijven als oppas voor kinderen uit de buurt. Je laat ze dan een aantal uurtjes bij jou spelen en ondertussen kun je misschien wat werk verrichten. Ook kun je eraan denken om bijles te gaan geven. Hier is altijd veel vraag naar. Je diensten kunt je aanbieden op je sociale media en denk aan platformen als marktplaats of Fiverr. 

Dit vind je misschien ook leuk